30.10.2011

Deep Sea

I've done nothing but "moving" last few weeks. Now when I'm trying to get my new workingroom into some kind of shape, find every and each bead and stone from the "hundreds" of boxes, I feel desperate.. But there is some light, that light is lovely south sea pearsl and my dear friend who brought me these precious. In the last photo underneath there is my biggest fresh water pearl strand, pearls are about 9-10 mm. Those salt water ones are so huge ,) 
They all need to wait now and my soul is crying.. Maybe next weekend I will have some time to have my new working space ready and inspiration can fly again.. 
.
Viime viikkoina en ole tehnyt mitään muuta kuin "muuttamista". Nyt kun yritän saada uutta työhuonettani jonkinlaiseen kuosiin, löytää jokaisen helmen ja kiven "sadoista" laatikoista, tunnen oloni epätoivoiseksi.. Mutta onneksi tunnelin päässä on valoa, se valo liittyy etelän meren helmiin ja ystävääni, joka toi nämä ihanuudet minulle. Viimeisessä kuvassa on mukana alimpana suurin makeanvedenhelminauhani, jonka helmet ovat n. 9-10 mm. Suolaisen veden helmet ovat siis järjettömiä ,) 
Niiden pitää nyt odottaa ja sieluni huutaa tuskaa.. Ehkä jo ensi viikonloppuna löydän aikaa saada työpisteeni valmiiksi ja inspiraatio pääsee lentoon taas..
.

 4 kommenttia:

  1. Kiitos kaunis kuparikukka, arvaa pysyvätkö nerik-laatikossa ;)

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän upeita! Sun Nerik-laatikko on varmaan suuren suuri:)

    VastaaPoista
  3. Maati ihanainen et ikinä arvaa kuinka suuri ,) ehkä liiankin, mutta nämä ovat kyllä niin kalliista päästä, että taitavat viihtyä laatikossa pidempään, ainakin osa niistä. Pitäähän niitä koruksi muokata myös ,) ,)

    VastaaPoista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)