21.7.2013

Something Old..

Jenna, the Bride to be at the end of August, contacted me last winter. She had an old pearls from her grandmother and the idea for some bridal accessories. From the beginning we knew that lovely and romantic cascade -look it should be. And then I started to create. Meanwhile Jenna changed her wedding dress and luckily I had still plenty of time to make some changes to the headpiece. 
 Finally vintage cream shaded pearls are in symbiosis with ivory freshwater pearls and clear crystals. 
There are also eight vintage pearls in this headpiece, just to symbol eternity.
Jenna, I wish you all the best! Can't wait for your Big Day -look! I'm sure you'll look fantastic! 
*
Niin monella korumateriaalillani on kaunis tarina taustalla ja kaikkien niiden kohdalla uudelleen suunnitteluun ja toteutukseen käytän paljon aikaa. 
Minulle on ensisijaisen tärkeää, että koru näyttää kantajaltaan ja se sopii tilaisuuteen juuri täydellisesti. Lisäksi se ei saa olla vain yhden tilaisuuden koru, sitä pitää saada käyttää myös jatkossakin! 
Seuraavan kokonaisuuden kanssa vietin n. puoli vuotta ja loppusilaus hiuskoristeen osalta syntyi muutama päivä sitten, yön pimeinä tunteina. 
.
Jenna, tämän vuoden elokuinen morsio, joka pitää hääaiheista blogia "Keittäjän matka neidistä rouvaksi", otti yhteyttä vuodenvaihteessa. Hänellä oli mummilta saadut perintöhelmet sekä ajatus niiden muokkaamisesta hääkoruiksi. Alusta saakka tiesimme, että rypälemäinen korumalli on se valinta, mutta hiuskoristeen kanssa loppu paljastui vasta pari päivää sitten. Jenna nimittäin ehti vaihtaa hääpukuaan jokunen viikko sitten, onneksi niin, sillä nyt hänellä on sellainen puku jota toivoi ja joka tuntuu alusta saakka hyvältä! 
.
Saatuani keväällä Jennan perintöhelmet, matkassa ilmeni vähän muutakin. Nimittäin aidoiksi luullut helmet osoittautuivat mitä ilmeisimmin 50- ja 60-luvuilla suosionsa huipulla olleiksi Mallorka-helmiksi. Mutta eihän tämä suunnittelua haitannut, sillä ajatushan näistä on se tärkein!
Ja niin pitkästä helminauhasta käytin osan koruihin yhdistäen niitä ivoryn värisiin makeanveden helmiin sekä kirkkaaseen kristalliin. 
Hiuskoristekin sai osittain muotonsa Jennan lähettämästä kukkakimpusta ja sen sisään istutin kahdeksan perintöhelmeä, ikuisuuden merkiksi.
Helmiä riitti vielä lyhennettyyn kaulakoruun, joten solmin ne uudestaan helmisilkkiin ja nyt kaulan lisäksi ne voivat pyöriä tuplasti ranteenkin ympärillä. 
.
Vielä n. kuukausi ja tämä setti pääsee mukaan tärkeään päivään! 
Ennen sitä toivotan sinulle, Jenna, oikein ihanaa häiden odotusaikaa! Olen täysin varma, että tulet näyttämään upealta hääpäivänäsi!
.
ps. jotain sinistäkin on piilotettuna kukkasten sifonkilehtiin.. 

Suhteutuskuva kokoja tiedustelleille


6 kommenttia:

 1. Munmunmun! Ne on niin kauniit.

  Ihailen kuvia koko ajan - en malta lähteä tekemään ollenkaan kotihommia, vaan palaan vähän väliä koneelle katsomaan kuvia upeista koruistani.

  Tuhannet kiitokset vielä kerran - joka tuskin jää viimeiseksi kerraksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postipojalla matkassa.. Toivottavasti kiirehtii niiden kanssa!

   Poista
 2. Nämä on todella upeat! :)

  VastaaPoista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)