6.6.2012

Grape in the Noon

Sun and little bit of rain.. this is normal Finnish summer weather.. Quite chilly outside, hope those warm days in May were not the only ones for this summer ,) 
..
This set is quite old, I had to keep it in "secret" box for some time, but not anymore. Quite heavy set  for some ones, who like smaller things ,) I don't, or just from time to time those tiny little ones are fine, but I always return to these bigger ones.. 
As you can see, these fits well with normal wardrobe. If you choose only bracelet and earrings and match it with little black dress, you're ready to go to any party. That's why I like to do something, what is wearable in many ways. There is no need to have lovely gown if you can wear something just with you t-shirt and jeans. It's very nice to see that more and more is doing this already ,) Keep going then! 
*
Aurinkoa ja pientä sadetta.. täysin normaalia kesäsäätä Suomessa.. Melkoisen viileää kuitenkin ulkona, joten toivotaan etteivät toukokuiset helteet jääneet kesän ainoiksi ,) 
..
Esittelyssä oleva setti on jo melko vanha. Tietystä syystä olen pitänyt sen "salassa" laatikossa, mutten salaa enää. Setti on melko raskasrakenteinen, ei ehkä paras vaihtoehto henkilölle, joka pitää pienemmistä koruista ,) Minulle täydellinen. Pidän kaikista koruista, varsinkin isoista ja pienten korujen "matkoilta" palaan aina näihin isoimpiin, kerta toisensa jälkeen.. 
Kuten huomata saattaa setti istuu täydellisesti perusvaatetuksen kanssa yhteen. Jos hakee juhlavampaa lookia, niin rannekorun ja korvikset voi yhdistää pieneen mustaan mekkoon ja look on valmis ja sopiva mihin tahansa tilaisuuteen. Tässä on ehkä suurin syy siihen, miksi tykkään luoda sellaista, mikä sopii monen kanssa. Oikeasti ei ole tarvetta omistaa ihanaa juhlapukua varten hienoja koruja, jos niitä ei voi käyttää farkkujen kanssa. Ymmärrän kyllä, että tietyt korut ovat niitä virallisia juhlakoruja, mutta suosin niidenkin käyttöä arkielämässä, korurasian pohjalla ne eivät ilahduta oikeasti ketään.. Onneksi yhä useampi on kolunnut korurasiansa perusteellisesti ja käyttää ns. juhlakoruja arkena ,) Pidetään tätä suuntaa yllä! 
*8 kommenttia:

 1. Upea setti ja värikin just ihanaa nudea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Maati, nude on välillä se oikea valinta ,)

   Poista
 2. aww is that a little dog?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jessica, yes she is little bitchy doggy, Toytoy I think, because she looks like a chihuahua but acts like miniature pincher sometimes ,)

   Poista
 3. Oih, suurta ja runsasta! Tyylikästä ja upeaa! ja kylklä, arkenakin! Mä RAKASTAN suuria ja runsaita koruja mutta silti väsään yksinkertaista ja simppeliä, siis tällä hetkellä. Kummallista.

  Sinulla on oma tyylikäs tyylisi, joka erottuu muiden koruista. Loistavaa siis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania sanoja Marissa, kiitos kovasti niistä! Toisinaan mietin, että olen tyyliltäni "liian runsas" tänne pohjolan skandinaaviseen minimaalisuuteen.. Ei sillä ettenkö pitäisi yksinkertaisesta tai pienestä.. Onneksi yhä useampi on muuttanut käsitystään juurikin korujen suhteen ,) Ja sinun tyylisi on kyllä niin ihana ja samalla erilainen, erotut myöskin ja sekin on loistavaa siis!

   Poista
 4. Nämä ovat aivan mielettömän kauniita! Nämä kyllä todellakin sopisivat niin arkeen kuin juhlaankin. Ihanaa kun jollakin on taito tehdä jotain näin kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Elina kannustavista sanoistasi ,) Ja tervetuloa joukkoon!

   Poista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)