26.4.2012

Steel my Grapes

For some granny, for some lovely "steely"treasure.. You love it or you hate it. Simple as that. 
Hematite, it's what we talk about right now. 
In normal necklace, from nana usually, it's nothing unusual. 
For me, in the other hand, this gives many ideas how to create something, where loveliness of this stone pops out. And there I had idea.. Cascade grapes.. AGAIN! 
And it took just a while that this nice necklace pedandt and ring found new home ,) I'm suprised.. Because I always thouhgt that I'm the only one who really see the beauty of this stone ,)
*
Toisille mummo, toisille ihana "teräksinen" aarre.. Sitä joko rakastaa tai vihaa, niin yksinkertaista. 
Hematiitista puhutaan siis. 
Tavallisena peruskaulaketjuna, kivet vierivieressä, oikeastaan mitäänsanomattoman näköinen. 
Mutta juuri tämänkaltaiset korukivet antavat haastetta luoda jotain erilaista, jotain missä niiden oikea viehätysvoima tulee esille. Ja tässäpä oli siis idea alunperin.. Rypäleputous.. TAAS! 
Loppujen lopuksi vain hetki kului, kuin tämän setin kaulakoruriipus ja sormus löysivät uuden kodin ,) Olen oikeasti yllättynyt .. Koska olen aina olettanut, että vain minä näen tämän kiven kauneuden ,) 
*6 kommenttia:

 1. En kyllä ihmettele että löysivät kodin nopeasti! ;) Ihailen aina noita sinun rypäleriipuksiasi, ne jotenkin muotoutuvat aivan eri tavalla kuin omat väkerrykseni. Ehkä niitä yritelmiäni ei edes voi verrata näihin sun taideteoksiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Miina, jotenkin nuo rypäleet tulevat suuremmin ajattelmatta niiden asettautumista. Vaikea selittää, ne vaan tulevat.. Ja kuule sinunkin "viritelmäsi" ovat todella kauniita.

   Poista
 2. Onpa hieno taas, anna tulla vaan! Minäkin tykkään sen teräksisestä kiillosta mutta tuolla vain nauhat makaa homehtumassa. Kun niistä ei taitais syntyä "mummokorua" kummempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Maati, kyllä näitä rypäleitä täältä tulee, oikein viiniksi asti jos on tarvetta ,) Siitä vaan mummonauhat ulos kaapista ja virittelemään ne nykyaikaan. Uskon, että onnistut siinä hyvin!

   Poista
 3. Oih, täytyy kyllä sanoa, että tässä valossa minäkin alan tuosta kivestä pitämään :) kerrassaan kaunista!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tanja, kuitenkin loppupeleissä on kiva, että hematiitti jakaa mielipiteitä. Ei kaikkea kaikille ,) Se onkin se viehätys!

  VastaaPoista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)