28.4.2012

Inspiration from Mustio

Beginning of this jewelry was almost few years ago.. I saw this lovely huge painting at my friends cottage. It's Sari Haapaniemi's piece of art, but I don't remember name. 
Those colors inspired me from the beginning. Often I took similar colored beads and tried to make something.. And finally it's ready. There are so different shades and colors which doesn't match together at all in bracelet or earrings or even necklace.. That's why it was very hard to make anything, because I wanted use them all. So now they are all together, but still apart, thanks to silver chain ,) 
*
Tämän koroun alkutaival oli jo lähes pari vuotta sitten.. Näin tämän kauniin suuren  maalauksen ystäväni mökillä. Se on Sari Haapaniemen taideteos, mutten muista sen nimeä.
Maalauksen värit olivat inspiraation lähteenä alusta saakka. Otin usein samansävyisiä helmiä esille ja yritin tehdä niistä jotain.. Ja nyt lopulta se jokin on valmis. Maalauksessa on niin paljon eri sävyjä ja värejä, jotka varsinaisesti korussa eivät oikein tahdo istua yhteen.. Sen vuoksi oli todella hankalaa saada mitään aikaiseksi, koska kuitenkin halusin käyttää niitä kaikkia. Joten nyt ne ovat kaikki yhdessä, kuitenkin erillään, kiitos hopeisen ketjun ,)
*
Sari Haapaniemi 2007
2 kommenttia:

  1. Hyvin kaunis koru, toistaa hienosti maalauksen värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PaulaL :) Värien toisto oli juuri se haaste, koska lunnossa monet värit istuvat yhteen, vaan ei koruissa. Yritelmää ja viritelmää oli lukuista, onneksi tämä "ketjutus" -vaihe on päällä (kiitos muutaman ihaNaisen ,), niin sain tämänkin korun tehtyä vihdoin loppuun.

      Poista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)