25.9.2011

Drop Me with Sapphire

I have many jackets. Some of them are casual, some are for special occasions. Like this colorful one, with nice matte gloss and some kind of oriental pattern. It goes well with little black dress or skinny jeans. With high heels and gold jewelry, of course ,) 
This goldring belonged to my godmother and it's very dear to me, that might be the reason why I wear it almost every day. It match well with balihandmade vermeil-posts. And all sapphires, emeralds and rubies are like stright from that jacket pattern.. Do you believe that I still have many "inspiration source" -jackets in my closet ,) .. and shoes ..
.
Minulla on monta jakkua. Osa niistä on rentoja, osa on erityistilanteisiin. Kuten tämä värikäs, jossa on himmeä kiilto ja jonkinlainen itämainen kuosi. Se sopii täydellisesti pikkumustan tai pillifarkkujen seuraksi. Korkeilla koroilla ja kultaisilla koruilla höystettynä, tietysti ,)
Alla oleva kultasormus kuului aikoinaan kummitädilleni ja se on minulle erittäin rakas, osasyy pitää sitä lähes päivittäin. Se sopii täydellisesti balin kullatuihin hopeanappeihin. Ja kaikki safiirit, smaragdit ja rubiinit ovat kuin suoraan tuon jakun värikuosista.. Uskotko, että minulla on vielä monta "inspiraation lähde" -jakkua kaapissani ,) .. ja kenkiä .. 
.
2 kommenttia:

  1. :) kauniita..korvakoruista tuli aivan ihanat, sopivat niin hyvin inspiraatioasuihin että luulisi olevan samaa "settiä ^^ ja ihana tekstikin. ♥

    xx indie by heart

    VastaaPoista
  2. Ihana kommentti ibh ,) Kiitos kaunis!

    VastaaPoista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)