19.3.2014

.. from HEL to LUX, from LUX with LOVE !

Sometimes there is need to make some changes. This time change means that Domi will be creating her DD's from the center of Europe, Luxembourg! 
All designs will be made in Luxembourg and all purchases will be send via registered priority mail. Finnish customers please notice that there might be few days delivery delay because of this change. 
Inspiration, here I come!
*
Joskus eteen tulee muutoksia. Tällä kertaa nämä muutokset vievät Domin hetkeksi toiselle maaperälle, euroopan keskukseen, Luxembourgiin! Yrityksen kotipaikka säilyy edelleen Suomessa ja suomalaisena,  sen suunnittelija vain hetkeksi inspiroituu luomaan unelmia toisaalla. 
Huomioithan, että muutoksen vuoksi toimitusaika pidentyy muutamalla päivällä, sillä kaikki korut valmistetaan ja toimitetaan Luxembourgista käsin kirjattuna kirjeenä. 
Inspiraatio, täältä tullaan! 
 
 

4 kommenttia:

 1. Huikeaa, ja aivan unelmaa! Yksi suurimmista unelmistani on päästä joskus asumaan ulkomailla, ja sen aion vielä joskus toteuttaa! Onnea ja inspiraatiota sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Paula! Tätä unelmaa ei ihan olisi uskonut tapahtuvaksi, mutta jos sattuma näyttää tietä, niin pakko sitä on seurata :)

   Poista
 2. Onnea kovasti, ihan huikeeta että mahdollista lähtee vähän muuallekin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjou kannustuksesta! On todellakin ollut huikeaa tulla tänne ja vielä luoda uutta kotia jne. Niin paljon tahtoisin jakaa teidän lukijoiden kanssa, mutta aika kiitää kuin siivillä ja itse havahdun vähän väliä, että mihin ne viikot katoavat!

   Poista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)