27.2.2014

LMDLMD - Love Me Do tuli ja meni, nyt siitä on jo kohta pari viikkoa. 
Oli todella mahtava saada olla mukana ja tavata teitä kaikkia ihania asiakkaitani kasvotusten! 
Vasta nyt pääsin hieman kaivamaan kuvasaldoa ja täytyy myöntää, että aika heikko saldo on, koska luonnollisesti keskityin vähän muihin asioihin, kuin kuvaamiseen tuona kiireisenä launtaipäivänä. Yksin en olisi pärjännyt ja suureksi onneksi mukanani oli neljä upeaa naista! Kiitos kuuluu juuri teille Helena, Jenni, Natalie ja Sofia, you made it! Edustitte todella upeasti Tuhkimotarinan Heidin mekoissa ja Kurvi Hair Premierin Lauran ja Heidin tekemissä kampauksissa. 
Ja puolueellisesti voinen sanoa, että DD:n asusteet olivat piste I:n päälle! 

Upeat naiset! Natalie, Sofia, Helena ja Jenni
Yhteistyössä Ateljé Tuhkimotarina


Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa ja kun vuosi sitten minua pyydettiin siihen mukaan, olin sekavin tuntein täysillä mukana uudenkarheassa konseptissa. Tunteet olivat pikemminkin järkyttävän pelon sekavia, koska en tiennyt mitä odottaa ja lisäksi piti luoda mallistoa lähes tyhjästä. DD Bridal kun on pääosin tilauskoruihin keskittyvää ja siksi valmista mallistoa ei  muutamien korva- ja rannekorujen lisäksi ollut edes olemassa. Hiusasusteet olivat suurin murheeni, varsinkin kun eräs suuri kristallilähetys on tipotiessään jo kolmatta kuukautta. Kristalliksi oli todella vaikea muuttua siinä kiireen keskellä ja moni asia jäi tekemättä, mutta onneksi loppu hyvin, kaikki hyvin. 

DD:n mustat kristallikorvakorut täydentämässä dramaattista lookia.
Vintagehenkinen rannekoru muutettiin lennosta kaulakoruksi.

Helenan upeassa kampauksessa hyödynnettiin Lace Dream -malliston rannekorua. 

Herkkä Natalie illan päätteeksi Sweetheartin ja Orkidean ihanalla pisteellä
Ensimmäiseksi tapahtumaksi LMD oli mielestäni täysin onnistunut. Luonnollisesti pieniä lastentauteja on aina, mutta uskon niiden vahvistavan tätä tapahtumaa tulevaisuutta ajatellen. Erilaista kaivataan nimittäin aina! 
Maltan tuskin odottaa, että pääsen kuvaamaan virallisesti loput asusteeni, jotka listaan jossain kohden kevättä verkkokauppaan. Vielä on nimittäin muutamia kuvia tästä tapahtumasta "takataskussa" :) 
Oikein mukavaa loppuviikkoa! 


Upeat naiset vielä kerran! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)