22.11.2013

Jouluasusteet

Jouluaaton illalliseen, joulupäivän päivälliseen ja Tapaninpäivän tansseihin voi kaikkiin laittaa päälle tyylikkään hyvin istuvan pikkumustan mekon, kunhan muistaa, että asusteissa piilee se suurin juju!
Kaikki asusteet by Design Domi. 

Ihana Natalie Arabian kattojen yllä


Naiset aina pähkäilevät mitä laittaisivat päälle arkeen ja juhlaan. He toteavat joka kerta, että miehillä on niin paljon helpompaa, sama puku toimii eri paidalla ja kravaatilla kaikissa tilaisuuksissa. Samalla periaatteella on toiminut jo lähes vuosisadan verran hyvin leikattu musta mekko, täydellinen luottovaate, jonka ensimmäisen nilkkapituisen version suunnitteli Coco Chanel! 


Upea Veera Helsingin Sanomien pikkujoulukampauskuvauksista behind the scenes (kampaus Salon Sensitive/Rauni, vaatteet Vero Moda)

Hillityt tai rohkeat asusteet tekevät klassisesta pikkumustasta oivan kumppanin kaikkiin tilaisuuksiin. Klassinen nainen valitsee helmiasusteet, rohkeampi uskaltautuu käyttämään näyttäviä koruja. 
Hyvänä sääntönä on, että jos et uskalla laittaa kaulakorua, keskity näyttäviin korvakourihin ja rannekoruihin. Vaihtoehtoisesti jos kaulallasi roikkuvat näyttävät helminauhat, jätä suuret korvakorut pois. 
Asusteissa tällä hetkellä enemmän on kirjaimellisesti enemmän. Suosin kuitenkin näyttäviä koruryppäitä joko ranteissa tai kaulassa, en ikinä molemmissa. Jos kaikkien laatikon pohjalla olevien korujen käyttö tuntuu epänormaalilta, yritä yhdistää niitä  muutama kappale sävyittäin. Jos tämänkin jälkeen emmit niiden käyttöä, suosittelen valitsemaan korkeintaan kolme erilaista rannekorua tai kaksi erilaista kaulakorua. Ja ainahan voit turvautua yhteen näyttävään hiuskoruun! 


Hehkeällä Nataliella kaulassa teellä värjättäyä pitsiä! 


Onneksi pikkumustia löytyy nykypäivänä monenlaisia, jokaiselle vartalotyypille varmasti omansa! Astubutiikkiin.fi -portaalista löydät monia kauniita malleja, mutta tämä Cherise Designin Gilda -mekko on ehdoton suosikkini! 


2 kommenttia:

  1. Upeita koruja ja ihanat, tunnelmalliset kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis kommentistasi Miina! Juhla-aika on väistämättä aina tunelmallinen :)

      Poista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)