17.3.2013

Junge Bow

I have little bag full of different kind of soft leather pieces and two days ago I didn't knew what to do with them. Sometimes in the middle of the night I have visions. This time my vision was to make some bows, little ones to match Jungle bracelets. And here we go, with the girly bows! 
*
Kaapissa on pidempään ollut pussillinen erilaisia pehmeitä nahkapaloja, jotka hankin erään nahkalaukkuvalmistajan ns. ylijämistä. Osa paloista on ohuita nauhoja ja niistä ei oikein saa mitään suurempaa tehtyä, mutta ajatus niiden käyttämisestä on muhinut mielessä pitkään.
Joskus ideani syntyvät keskellä yötä ja niin kävi tässäkin tapauksessa. Vahva visio pehmeistä nahkaisista ruseteista herätti vahvasti ja päätin yhdistää niitä Jungle malliston rannekoruihin. 
Ystäväni sanoin Jungle Pearl -rannekoruissa "rokki kohtaa romantiikan", niin tässä mallistossa vieläkin suuremmissä määrin. 
Tyttömäistä rouheutta, piristämään keväistä päivää!
*

4 kommenttia:

 1. Nää on aivan ihania!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Laura! Aina ei ole tarvetta olla niin "rouhearock" ,)

   Poista
 2. Tosi ihania, mistä saisi tuollaisen tummanruskean ostettua? t. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Tilauksesta saa sähköpostilla tai joitain malleja on Etsyn verkkokaupassani. Lisää näitä on tulossa kuukauden päästä olevaan Korukarnevaaliin jos vaikutat PK-seudulla ,)

   Poista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)