2.8.2012

Holiday Bag - Does it make any sense.. ?

If you go on holiday, you should NOT pack too many jewerly with you. 
Specially when you are going to wear just few of them..
Or you need to think where to put this "liquid airbag" that it does not dissapear.. I suggest that you won't put all your nice things to the bag which is not going to the cabin with you.. Or you might stress out when the bag is somewhere else than you are.. There is always possibility to carry it with you everywhere, but.. maybe would be easier just to pack FEW things..
There is also possibility that you will need all of them..  Of course you can always buy new pieces.. hmm.. Very tricky situation, isn't it? 
How about you, do you carry all your earrings, bracelets, necklaces etc. with you on your holiday? 
*
Jos ja kun lähtee lomalle, mukaan EI kannata pakata liian monia koruja.
Varsinkaan silloin, jos meinaa pitää niistä vain muutamia.. koko aikana.. 
Tai sitten pitää miettiä strategioita uusiksi, että mihin tämänkaltaisen "lentokoneen nestepussin" laittaisi, jottei se katoaisi matkan varrella.. En ainakaan suosittele ruumaan menevään laukkuun, ellet sitten halua stressata itseäsi puhki, jos laukku onkin matkannut jonnekin muualle kuin sinä.. Vaihtoehtona on tietysti kantaa lastia koko ajan mukana, mutta .. olisiko sittenkin helpompaa pakata mukaan vain MUUTAMA järkevä koru..
Tietysti saattaa olla, että tarvitset niitä kaikkia.. Ja tietysti voit aina ostaa uusia.. hmm.. Kinkkinen tilanne, eikö vaan?
Mites te siellä, roudaatteko koruarsenaalin aina mukananne lomalle? 
*

4 kommenttia:

 1. Jups, paniikkihan siinä meinasi iskeä kun laukku seikkaili Aasiassa maita ja mantuja ja ihanat DD-korut siinä samalla ennen kuin löysi tiensä takaisin omistajalleen. Tästä lähtien korut käsimatkatavaraan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan vain koruistani oli kyse, ei siitä kaikesta muusta ,) Kiitos Helena, tämä postaus onkin omistettu Sinulle. Kuten varmaan rivien välistä tajusitkin ,)

   Poista
 2. Ihania koruja! Hei kuules kommenttisi oli kadonnut jonnekin bittitaivaaseen MUTTA: Etsin itsekin ihan hermona kyseistä ominaisuutta vaikka kuinka pitkään ja sehän löytyy jokaista postausta tehtäessä sieltä "työkalupakista". Eli kun kirjoitat postausta, niin se paikka, josta säädät esim. fonttikoon on oikea osoite. Siellä on revityn paperiarkin näköinen kuvake. Klikkaa sitä ollessasi siinä kohdassa postausta, johon Lue lisää -linkin haluat.

  Teksti on aluksi jokin muu, olisiko ollut "Lisätietoja". Sitä voi taasen muokata blogin asetuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana. Ystäväni kommentit muuten katoavat myös, löydän ne aina roskakorista ,) Mutta siis.. En vaan osaa.. en saa mitään tuollaista, mun revitty arkki on vaan "lisää rivi".. höh.

   Poista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)