3.7.2012

Ripening Grapes

I’m not sure should this post be in the autumn because of idea behind, but maybe green colors make it suitable for this summer season ,)
This pair went already to someone special, but I have strong feeling that I will make another pair.. or pairs.. Green onyx and agate are so deep green, that they look almost like raw grapes. Of course those are more mat, these are shiny, but still not too shiny ,)
These grapes were made to match five same colored bracelets. Those bracelets look together very heavy, so “matchymatchy” should not be too “matchymatchy”.. I know that person who got these like to wear sometimes “statement” pieces, so I think this is perfect. Not too small, but in the same time, not too big ,)
Hope this will suit all your wardrobe “K”, you CAN wear this with white, black, gray.. but not green. But that’s only my opinion, you make final decision.. ,)
*
  En ihan loppuun asti ole vakuuttunut, että tämän postauksen ajankohta olisi nyt oikea, mutta toisaalta vihreä väritys sopii täydellisesti kesän väreihin ,)
Tämä korvispari matkasi jo tärkeälle henkilölle, mutta jostain kumman syystä minulla on vahva tunne siitä, että voisin tehdä toisen parin.. ja kolmannen.. Vihreä onyx ja akaatti ovat niin ihanan syvänvihreitä, näyttävät raaoilta rypäleiltä. Tietysti ne oikeat ovat mattaisempia, mutta onneksi nämä eivät ole liian kiiltäviä ,)
Nämä rypälekorvikset menivät kaveriksi viidelle samansävyiselle rannekorulle. Rannekorut yhdessä näyttävät todella raskailta, joten liian raskaat korvakorut olisivat olleet.. liian raskaat.. Tiedän, että henkilö, jolle nämä menivät käyttää aika-ajoin raskaitakin ”statement” koruja, joten mielestäni nämä sopivat täydellisesti. Ei liian pientä, muttei myöskään liian suurta ,)
Toivottavasti ”K” nämä sopivat garderobiisi, niitä SAA käyttää valkoisen, mustan, harmaan kanssa.. muttei vihreän.. Tämä kuitenkin on vain mielipiteeni, sinä teet lopullisen päätöksen.. ,)
8 kommenttia:

 1. Ihanat taas! Vihreä on niin kaunis ja raikas väri, vaikken sitä itselläni käytäkään. Joskus vielä teen itsellenikin rypälekorvikset, mustista pienistä onyxseistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Maati, vihreä tosiaan on kaunis ja raikas ja niin pirun vaikea kuvattava samalla ,) Rypäleitä kannatan, ehkä puolueellinen olen ,)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Johanna ,) Oli muuten aika kiva se teidän lehtijuttu ,)

   Poista
 3. Tykkään ihan hirmuisesti sinun tavasta esitellä korut :) Tosi kauniita! :))

  http://jivingsoul.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi että miten kauniit! Voiko sun koruja muuten tilata jostain muualtakin kuin Etsystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Choco! Kotimainen verkkokauppa on suunnitteilla, mutta siis ihan suoraan minulta spostilla tai ns. ystävämyynneillä ,) Kun tämä on tälläistä "harrastusta" eikä suurempaa bisnestä, niin vähän ovat rajoitetut kanvat.

   Poista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)