12.4.2012

Sunset Smoke

Smoky and whiskey quartz are maybe my favourite ones. Also beer and congac shades are nice. Of course now there in the spring time, there should be much more different colors, but maybe I'm just "brown" in my mind..? 
This big golden rutilated quartz waited so long that finally I had to do something with it. It's quite big and heavy. And now I'm wondering why I didn't use it beore..
As you know, if I make something, I need to make matching everything.. Two bracelets, earrings and pedant from which everything began.. Those tinytiny's are hessonite garnets.
In deep sunset colors, good enough for next summer evenings ,)
*
Savu- ja viskikvartsi ovat ehkä lemppareitani. Myös olut- tai konjakkikavartsin sävy miellyttävät silmää. Tietysti nyt keväällä pitäisi taas alkaa käyttämään paljon erilaisia värejä, mutta ehkä olen vain "ruskea" luonteeltani..?
Tämä iso rutiilikvartsi odotti pitkään laatikon pohjalla. Se on melko suuri ja painava. Ja nyt mietin, miksen sittenkään  käyttänyt sitä aiemmin..
Ja kuten tapaan kuuluu, jos teen yhden, pakko tehdä koko setti. Kaksi rannekorua, korvakorut ja tästä riipuksesta kaikki sai alkunsa.. Nuo pienen pienet ovat hessoniitti granaattia. 
Syvissä auringonlaskun väreissä, sopivana tulevan kesän iltoihin ,)
*

8 kommenttia:

 1. Upea setti! :) Noista helmistä kyllä minäkin tykkään vaikka en ole yhtään ruskean ystävä. Ehkä se johtuu siitä etteivät helmet ole sitä tavallista ruskeaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina, ehkä niiden juju onkin juuri tuossa valon läpäisyssä.. ,)

   Poista
 2. Niin kaunista taas ja mulle sopivaa väriä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Maati, taitaa olla suosikkisävyjä palautteen perusteella ,)

   Poista
 3. Sanoisinko täydellinen korusetti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuparikukka ,) Tämä toimisi muuten myös täydellisesti kuparin kanssa ,)

   Poista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)