1.4.2012

Lost in Labrador

For some reason I was in a mood to make plenty of bracelets today.. I just realised that last posts here shows same braclet type.. Favourite maybe.. ? Ok, now I have these in several colors and materials.. 
But this is first oxidized. Some how gold doesn't look so bad at all with almost black silver..
There is one problem with oxidizing.. the smell, yak. But as far, I know this won't be the last.. ,) 
Have a great Easter waiting week! 
PS. There is nomore any word approving in commentbox ,)
*
Jostain syystä tänään olin ihan rannekorufiiliksissä.. Tajusin vasta, että viimeiset postaukset ovat käsitelleet tätä samaa rannekorumallia aina vain uudestaan ja uudestaan.. Suosikki ehkä.. ? Nyt minulla on näitä lukisia eri väreissä ja materiaaleissa.. 
Mutta tämä on ensimmäinen patinoitu. Jostain syystä kulta ei näytä lähes mustaksi patinoituneen hopean kanssa yhtään pahalta.. 
Patinoinnissa on yksi huono puoli.. rikkimaksan ällöttävä haju, yök. Mutta siitäkin huolimatta, tämäkään patinointi ei jää viimeiseksi.. ,) 
Oikein ihanaa pääsiäisen odotusta! 
PS. Sanavahvistus kommentoinnista on poistettu ,)
*

 










2 kommenttia:

  1. Oi kuinka kaunis, labradoriitti on henkeäsalpaavan ihana silloin kun se on tuollaista hyvälaatuista kimaltavaa, upea kivi! Mulla on työn alla ollut jo yli vuoden pienistä labr.rondelleista tehty lyhyt kaulakoru itselleni, yhden tein ja sen vei sisko, mur:)

    VastaaPoista
  2. Juuri näin Maati, harmaa ja mitäänsanomaton labradoriitti, oikeassa valossa niin ihana. Kiven ikäviä ominaisuuksia hauraus ja lohkeilu, sulkeumat ovat ikäviä.. Ja nyt sinun on vaan tehtävä uusi koru, ) kuulostaa nimittäin niin tutulta.

    VastaaPoista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)