11.12.2011

Long me Glam Hedgehog

This was my dream for long time.. Finally I was asked to do something a'la "first glam hedgehog" in a long way. After searching in every boxes to find right colors (wasn't easy to find right shade of beiges or light blues ,) it looks like this. Those peacock pearls really are in all right shades, now some of them looks like they are reddish.
I'm not sure is it because this pre-christmas time or am I too bling sometimes.. but never too much bling in these days ,) 
Hope you have a lovely week! 
*
Tämä on ollut haaveena pitkään.. Vihdoin minua pyydettiin tekemään jotain samantyyppistä, kuin ensimmäinen siilirannekoru. Pitkän laatikoiden penkomisen jälkeen, löysin oikeat ja täsmäävät värit (ei ollut helppoa löytää sävyvivahteiltaan samanlaisia beigejä tai vaaleansinisiä ,) ja lopputulos näyttää tältä. Riikinkukkohelmet vaihtavat oikeasti sävyään eri kulmissa, vaikka näyttävät kuvissa punakoilta.
En ole ihan varma johtuuko tämä pikkujoulukaudesta vai omasta "bling"-eydestä.. mutta nykypäivänä ei blingiä voi mielestäni olla yhtään liikaa ,) 
Oikein ihanaa alkavaa viikkoa! 
4 kommenttia:

 1. Voi kun on ihana taas! Ihmettelen aina miten saatkin nuo niin tiukoiksi ryppäiksi:)

  VastaaPoista
 2. Voi näitä sinun korujasi !! WAU ! aivan hengästyttäviä !

  VastaaPoista
 3. Kiitosta kaunista Maati ja marjo! Tietysti kaulakorun piti saada "uusi" kaveri myös käteen.. ,) Yhteen kuvaan eksyi oma vanhanikin.

  Maati: tarpeeksi isoja helmiä, niin ei jää välejä ja tiukasti reunushelmet päälle. Rypäs tulee itsestään, kun on välissä vähintään 14 helmeä (tämän laskelman olen tehnyt jo kauan sitten). Mitä enemmän, niin sitä tiukemmin ne saa.

  VastaaPoista
 4. Erittäin kauniita koruja. <3 Kiitos kommentista! Hih ne oli kyllä aika jännällä tavalla juurikin pelottavia mutta todella hienosti tehtyjä. Ihanaa joulua sinullekin:)


  xx Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)