8.10.2011

Drop me in to Black

Today was quite strange weather. Sunny with rain, but despite of that I got plenty of nice autumn color pictures, which I will show you later... All those oranges, browns and reds are so beautiful, but today something in black.. again, I know.
It's easy to put always dark on and twist them with some strong color. Strong like these turquoise earrings, which I made few months ago, but I forgot them and now I needed similar in black. 
Have a lovely weekend!
.
Tänään oli aika kummallinen sää. Aurinkoista sadetta, siitä huolimatta sain kuvattua ihania syksyn sävyjä, joita esittelen teille myöhemmin.. Kaikki nuo oranssit, ruskeat ja punaiset ovat suunnattoman ihania, mutta tänään kuitenkin jotain mustaa.. taas, tiedän. 
Mustaa on helppoa laittaa päälle ja värittää sitä jollain vahvalla värillä. Yhtä vahvalla kuin esimerkiksi nämä turkoosit korvakorut, jotka tein jo kuukausia sitten, mutta unohdin ne ja nyt oli pakko saada samantyyppiset mustana.
Oikein ihanaa viikonloppua!


3 kommenttia:

  1. Oi, taas ihania rypälekoruja, väritkin kauniita tummia:)

    VastaaPoista
  2. Oikeita kaunottaria nämä <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos Maati ja Amalia. Ihanan mallisia mustia sinellejä saapui juuri viime viikolla, joten kun ennätän niin eiköhän niitäkin esitellä ,)

    VastaaPoista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)