11.9.2011

Whisper from the Jungle

It seems that this fall, more or less, you need to wrap yourself into animal patterns. I have nothing against it, actually I really like it. Every pattern gives that nice thing into black, beige or grey outfit. For me doesn't matter how you wear animal patterns, but I think that snakes, wild cats or even giraffes looks best in all kind of accessories, like you can see here
.
Näyttää siltä, että tänä syksynä, enemmän tai vähemmän, täytyy kietoutua eläinkuosiin. Minulla ei ole sitä vastaan mitään, oikeastaan tykkään kovasti. Jokainen kuosi antaa sen pienen lisän mustaan, beigeen tai harmaaseen asuun. En välitä siitä, miten eläinkuoseja pidät, mutta mielestäni käärmeet, villikissat tai jopa kirahvit näyttävät parhaimmalta lisukkeissa, kuten voit todeta täällä.
.

7 kommenttia:

 1. Ihanan yksinkertainen ja tyylikäs! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos jälleen kerran Pampuliina ja kuparikukka ,) Tätä ketjumallia ei kovinkaan kannata sitten taitella, koska tuon aikaisemman onnistuin saamaan katki. Palaverissa EI kannata pyöritellä sitä, vaan antaa vapaasti roikkua!

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru, todella. Sen ymmärrän, että meillä on samanlaisia helmiä ja muita härpäkkeitä, mutta onko meillä samanlaiset 'kroko'LAUKUTKIN?!?!
  vrt: http://studio-ania.blogspot.com/2011/09/luumuja.html ;)

  VastaaPoista
 4. ania, repesin. Jokaisen naisen garderoobin perusta on ruskea-krokolaukku, kai ,) Kaunis on laukkusi, eikä näytä samanlaiselta, se vasta olisikin jotain ,)

  VastaaPoista
 5. Domi, hitsit, kun olin ihan varma, että ollaan käyty samassa laukkukaupassa :)

  VastaaPoista
 6. ania, pitänee siis alkaa vinkkaamaan ,)

  VastaaPoista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)