18.5.2011

Golden Owl

Many of you have asked what is my most precious jewelry. It is the owl, which I received from my mother, she has received it from my father, who bought it from Teheran (I thought it was Egypt ;).

Moni teistä on kysellyt mikä on minun kallisarvoisin koruni. Se on pöllö, jonka olen saanut äidiltäni, jonka hän on puolestaan saanut isältäni, joka oli ostanut sen Teheranista (aiemmin väitin sen olleen Egypti ;).

6 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana sormus <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mags! Siinä on hetki mennyt sen teossa tekijällä. Ja vaikka tosi iso onkin (pääsee vain juhlissa lentämään), se jäi Dubain reissulla niiden kaikkien kultasoukkien ihanuuksien varjoon. Tuli pöllön puolesta vähän paha mieli ;)

  VastaaPoista
 3. On kyllä upea, ei tosiaan ihan arkikäyttöön:) tai no miksei! Onko silminä jalokivet, safiiria?

  VastaaPoista
 4. Maati, arkikäytössä on kaikenlaista muuta mukavaa perintöihanuutta, joten pakko jättää parhaat palat juhlaan ;) Kruununa on timantteja, silminä tietääkseni safiireja, koska kivi on sen verran tumma. Aivan ihanaa käsityötä, jota jaksaa aina vaan ihailla. Viehätys onkin juuri siinä, että istutukset tms. ei ole ihan viimeisen päälle, käden jälki näkyy hyvin.

  VastaaPoista
 5. beautiful shapes!!!
  congratulations...
  hugs

  VastaaPoista
 6. Thank you very much Veronica for comment ;)

  VastaaPoista

Save some words, ideas or suggestions. Or just say hi, I'll appreciate all of them! ,)

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)